Link-uri

ALUMNI

Banner publicitar

Andrei PUTUCA are nevoie urgentă de ajutor

E povestea unui băiat de 21 ani din Deva care riscă sa-şi piardă şi ceea ce i-a mai rămas din vedere. Ambii ochi îi sunt afectaţi de glaucom, o boală care face ca tensiunea din globul ocular să crească atât de mult încât să-i creeze dureri groaznice şi să-i afecteze iremediabil vederea.

A făcut operaţii peste operaţii, primele la Bucureşti, apoi altele în Germania, unde aparatura medicală şi maiestria unui profesor de acolo i-au fost de mai mare folos. Cu toate astea, in iulie 2009 a fost nevoit sa se reîntoarcă în Germania pentru a 9-a operaţie, iar în octombrie 2009 a facut tot în Germania a 10-a operaţie. Pe aceasta din urma nu au plătit-o încă, neavând cu ce, găsind înţelegere la cei de la clinica de acolo. Asta nu înseamnă că nu trebuie să o facă, însă. Din păcate părinţii şi-au vândut şi amanetat tot ce au putut, inclusiv apartamentul (care este gaj pentru creditele făcute până acum), şi nu mai au putere, nici financiară, nici morală.

Pentru că şi băieţelul nostru s-a născut cu acest glaucom, pentru că şi noi am umblat la operaţii şi controale la Bucureşti şi pentru că îi înţeleg prin ce trec, am decis să încerc să vă prezint cazul lui, în speranţa că veţi decide să-i ajutaţi: dacă puteţi financiar, dacă nu măcar cu o rugăciune către Dumnezeu pentru însănătoşire şi eventual, trimiţând acest link mai departe tuturor cunoscuţilor. Andrei, care este un băiat plin de viaţă, bine crescut şi dornic să-şi continue studiile, vă mulţumeşte încă de pe acum pentru tot ce puteţi face pentru el.

Dacă aveţi voinţă şi posibilităţi, puteţi face donaţii în contul RO14BTRL02201201638716XX deschis în lei la Banca Transilvania, Sucursala Deva pe numele mamei, Putuca Daniela Camelia. Vă rugăm să menţionaţi că este vorba despre un ajutor umanitar pentru ca banca să nu le perceapă comisioane de transfer.